Noutate pe piața electrocasnicelor: mașina de spălat rufe cu uscător încorporat și dozare automată a detergentului

 

Miele aduce în România prima mașină de spălat rufe cu uscător încorporat. Noul model WT1 uscător încorporat și dozare automată a detergentului. Iată ce alte caracteristici mai are mașina de spălat rufe:

Cei care preferă să folosească mașina de spălat rufe cu uscător încorporat în spații dedicate, modelul cu panou frontal înclinat este soluția ideală, pentru că acesta poate fi instalat şi conectat independent de alte electrocasnice. Totodată, mulțumită acestui design, informațiile de pe afișaj pot fi citite cu mai multă ușurință.

Mașina de spălat rufe este disponibilă și în varianta XL, fiind alegerea potrivită pentru familiile care spală des cantități mai mari de rufe. Modelul XL poate spăla în mod continuu până la 5 kg de rufe. Dacă este folosită doar pentru spălare, mașina permite o încărcare de până la 8 kg de rufe. Modelul XL a fost fabricat pentru utilizare de sine stătătoare, fiind prevăzut cu un panou frontal înclinat.

Pe Lajumate.ro găsești peste 500 de anunțuri cu mașini de spălat Miele scoase la vânzare la prețuri accesibile pentru toate buzunarele.

Poate spăla şi usca până la 4 kg de rufe în mod continuu. Practic, rufele pot fi spălate și uscate fără să mai fie nevoie să le scoți între cele două cicluri de funcționare.

Modelul WT1 este varianta potrivită pentru gospodăriile mici, fiind construită atât cu panou frontal drept, cât și cu panou frontal înclinat. Tocmai pentru că are această versatilitate, mașina de spălat cu uscător Miele se integrează perfect în bucătăria utilizatorilor, sub blatul de lucru sau poate fi folosită independent și instalată oriunde în apartament.  

                                 

 

Nu esti in fata televizorului? Nu-i nimic! Vezi toate emisiunile Antena Stars dar si Antena Stars LIVE pe AntenaPlay, aici

facebook whatsapp twitter pinterest
SpyNews