Oja potrivită pentru tine în funcție de zodie

 

Este foarte important să te decizi ce culoare vor avea unghiile tale în următoarele zile, pentru că acest aspect îți influențează și starea de spirit. Iată culorile potrivite în funcție de zodie:

Berbec

Culoarea care te va face să te simți în al nouălea cer este un roz pal, care îți va scoate în evidență atât frumusețea interioară cât și pe cea exterioară.

Taur

Turcoazul te va ajuta să ai perpective largi și totodată să fii în trend. Culoarea aduce aminte de verdele marin și trimite la ideea de natură.

Gemeni

Albastru deschis ca cerul te va face să zâmbești de câte ori te vei uita la unghii, cu atât mai mult cu cât îți vei îngriji și cuticulele.

Rac

Daca îmbrățișezi o latură jucăușă alege un galben aprins pentru unghiile tale, în acest fel te vei simți energizată de culoarea Soarelui.

Leu

Culori nude și nuanțele de bej sunt perfecte pentru tine. Culorile pământii te vor duce cu gândul de origini. În plus, culorile naturale te vor calma și te vor face mai maleabil.

Fecioara

Atunci când vei purta oja de un roșu aprins te vei simți precum stăpâna tuturor.

Balanță

Nuanța delicată de mov deschis este perfectă pentru balanțe. Astfel vei fi în ton cu pomii fructiferi, iar asta îți va echilibra starea interioara de zbucium, pentru ca vei simți cum renaști odată cu natura.

Scorpion

Alege nuanța de portocaliu și sigur ți se va potrivi de minune. Această culoare îți va descătușa latura creativă.

Săgetător

Unghiile pot fi vopsite în verde și vor atrage atenția tuturor. Vei primi complimente chiar și atunci când ele nu se vor simți foarte bine.

Capricorn

Pentru ca eșți o persoană încrezatoare în forțele proprii trebuie să porți un lac de unghii denim și chiar un albastu electrizant.

Vărsător

Alege o ojă neon, care sa arate cât de mult te-ai schimbat în ultima vreme si cât de creativă și plină de viață poți fi.

Pești

Cel mai bine te prinde culoarea coral, te vei simți minunat purtând nuanța care este în corcondanță cu mediul tău natural. 

Găsește oja potrivită pentru tine printre cele peste 8.000 de oferte cu produse cosmetice scoase la vânzare pe Lajumate.ro.

                

Nu esti in fata televizorului? Nu-i nimic! Vezi toate emisiunile Antena Stars dar si Antena Stars LIVE pe AntenaPlay, aici

facebook whatsapp twitter pinterest
SpyNews