Păstreaza casa curată mai mult timp! Vezi cum!

 

Îți petreci foarte mult timp alături de familie, prieteni și apropiați în casă, tocmai de aceea trebuie să menții curățenia și ordinea cât mai mult timp. Iată câteva sfaturi care îți vor fi de folos pentru o casă curată și primitoare:

Curățenia trebuie să înceapă cu bucătăria. Aruncă resturile de mâncare și ai grijă ca vasele și ustensilele de gătit să fie curate. Frigiderul ocupă un loc important în bucătărie, verifică zilnic dacă este vreun aliment stricat și aruncă-l. Curăță cu bicarbonat de sodiu interiorul frigiderului, iar în acest fel mirosul neplăcut dispare.

Specialiștii recomandă să folosești pauzele din fiecare zi pentru a face mici activități prin casă. De exemplu, dacă lucrezi de acasă sau dacă pur și simplu urmărești un film la televizor, ia-ți 10-15 minute de pauză în care să ștergi praful sau să sortezi niște haine. În acest fel îți vei odihni ochii și îți va fi mult mai ușor să cureți întreaga locuință cu pași mărunți. Asigură-te că folosești articole pentru curățenie adecvate și totul va fi foarte ușor.

Păstrează ordinea în casă renunțând la obiectele nefolositoare. O dată la câteva luni trebuie să faci un inventar al lucrurilor pe care nu le mai folosești și este cel mai bine să scapi de ele simplu și rapid printr-un anunț pe Lajumate.ro.

Pe Lajumate.ro găsești peste 3.000 de oferte cu produse pentru curățenia și menajul locuinței tale, aruncă o privire și transformă curățenia într-o plăcere folosind ustensilele potrivite.   

                         


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest
SpyNews
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, AntenaStars utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de confidențialitate