Probleme pe care proprietarii de locuințe încearcă să le ascundă

 

Dacă îți cauți o locuință, cu siguranță te vei lovi de diferite capcane în lungul procesului. Unii vânzători încearcă să ascundă defectele proprietăților pe care le au. Iată cele mai comune probleme pe care proprietarii încearcă să le ascundă la vânzarea unei locuințe:

  •  Schimbări mari de temperatură

Cei care vor să se mute la casă, trebuie să afle de la proprietar cum este temparatura în locuința respectivă în toate anotimpurile. Dezechilibrul de temperatura poate fi o cauză a unei izolări deficitare.

Pe HomeZZ.ro sunt peste 27.000 de anunțuri cu vile și case de vânzare la prețuri accesibile pentru toate buzunarele.

  • Vecini gălăcioși și problematici

Unii proprietari încearcă să ascundă situații neplăcute cu vecinii prin alegerea timpului în care poate fi vizionat imobilul sau prin negocieri intense cu vecinii. O mișcare inteligentă a viitorilor proprietari este să se plimbe prin cartier la alte ore decât cele propuse spre vizionare pentru a-și face o imagine clară a ceea ce se întâmplă în blocul/cartierul respectiv.  

Dacă vrei să vinzi sau să închiriezi o proprietate imobiliară, tot ce trebuie să faci este să adaugi anunț 100% gratuit pe HomeZZ.ro, cel mai mare site de anunțuri imobiliare din România.

  • Fundație șubredă

Crăpăturile de pe pereți pot indica probleme semnificative ale fundaţiei, lucru care se poate dovedi periculos şi costisitor pentru potenţialii cumpărători. O fundaţie slabă este dezvăluită de faptul că uşa nu se închide prea bine sau uşile dulapurilor au aceeași problemă.

  •  Urme de inundații

Urmele lăsate de apă pot indica scurgeri şi, în plus, umezeala dă naștere mucegaiului. Urmele de inundaţie sunt uşor de acoperit cu o decorare atentă, așa că trebuie să acorzi o atenție sporită detaliilor pentru a observa un început de mucegai pe pereți.  

                    


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest
SpyNews
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, AntenaStars utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de confidențialitate