Programul Prima Casă din nou pe PAUZĂ!

 

După avalanșa de cereri pentru Prima Casă din prima parte a acestui an, programul se confruntă cu o nouă sincopă din cauza lipsei de fonduri. Totuși cei interesați de achiziționarea unei locuințe se orientează tot mai mult spre alte variante de finanțare disponibile în piață.

În acest context, cumpărătorii care nu sunt dispuși să amâne încheierea unei tranzacții se orientează spre alte soluții de creditare venite din partea băncilor – mai ales că unele dintre ele sunt chiar mai avantajoase decât Prima Casă din punctul de vedere al costurilor pe termen lung (în ciuda avansului mai ridicat). 

Pentru mulți români, avansul de trei sau patru ori mai mare solicitat pentru un împrumut standard reprezintă încă o problemă. În contextul în care fondurile prevăzute pentru programul guvernamental au început să se epuizeze încă din vară, iar pentru restul anului mai sunt de așteptat doar mici realocări, românii interesați de o locuință ar trebui să se orienteze și spre alt tip de fonduri/credite.

Dacă vrei să vinzi sau să închiriezi o proprietate imobiliară, tot ce trebuie să faci este să adaugi anunț 100% gratuit pe HomeZZ.ro, cel mai mare site de anunțuri imobiliare din România.

                       

Nu esti in fata televizorului? Nu-i nimic! Vezi toate emisiunile Antena Stars dar si Antena Stars LIVE pe AntenaPlay, aici

facebook whatsapp twitter pinterest
SpyNews
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, AntenaStars utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de confidențialitate