Recomandări pentru proprietarii de locuințe

 

Ca regulă principală, cele mai căutate apartamente sunt cele din apropierea mijloacelor de transport în comun, a facultăţilor, magazinelor, farmaciilor şi parcurilor. Zona în care e situat blocul, etajul la care ai apartamentul, toate acestea dictează preţul. Însă la fel de importantă este amenajarea interioară. Dacă primele aspecte nu le poţi schimba, dotările şi designul stau în puterea ta să le faci atractive.

Dotează locuinţa cu electronice şi electrocasnice necesare. Prea puţini chiriaşi vor accepta să se mute la tine dacă nu ai cuptor cu microunde, frigider sau televizor.

Ordinea şi curăţenia sunt foarte importante. E indicat să dai cu „o mână” de lavabil pe pereţi, să repari ce e stricat prin casă şi să renunţi la lucrurile inutile, care doar ocupă spaţiul. 

Ţine legătura cu administratorul blocului şi cu vecinii pentru a vedea câte persoane ocupă, cu adevărat, spaţiul închiriat. De asemenea, verifică periodic dacă utilităţile sunt plătite la timp. 

Faţă de anul trecut, chiriile au crescut în toate centrele universitare din ţară cu valori cuprinse între 2 şi 13%.

Cel mai scump, în prezent, pare a fi Cluj-Napoca. Aici, o garsonieră se închiriază în medie cu 220-240 € pe lună, două camere cu 360 €, iar trei camere cu 445 €.

Intră pe HomeZZ.ro și vezi care sunt cele mai ieftine apartamente de închiriat din Cluj.

La Iaşi, o garsonieră se închiriază în prezent cu 190 €, două camere cu 270 €, iar trei camere cu 320 €.

În Timişoara, garsonierele costă 170 €, două camere 270-280 €, iar trei camere 325-330 €. 

                        


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest
SpyNews
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, AntenaStars utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de confidențialitate