Record de spații industriale pe piața din România

 

Sectorul industrial si logistic din Romania a înregistrat anul acesta un nivel record al livrărilor, de aproximativ 480.000 de metri pătrați, în timp ce în piața de retail livrările de spații noi vor fi la un minim istoric al ultimilor 14 ani.

Au fost livrate spații comerciale noi cu o suprafață de doar 9.000 de metri patrati. În prima jumatate a anului 2016 au fost livrate in Romania spații comerciale de 69.000 mp (Shopping City Timisoara, Mercur Craiova si Satu Mare Shopping Plaza), astfel se remarcă o scădere de 87%.

Până la finalul anului se așteaptă livrarea unor spații noi de retail cu o suprafață cumulată de aproximativ 60.000 mp, astfel ca nivelul total al livrarilor de spatii comerciale in 2017 se va situa la aproximativ 70.000 de metri patrati. In 2016, in Romania au fost livrate spatii noi de retail modern cu o suprafata de 237.000 mp.

În ceea ce priveste sectorul industrial, livrarile din prima jumatate a anului s-au redus cu 64%, pana la 80.000 mp, fata de un nivel de 175.000 mp in S1 2016. Ponderea Bucurestiului in totalul livrarilor a ramas constanta, la circa 60%.  

Vezi cele mai noi oferte cu spații industriale scoase la vânzare pe HomeZZ.ro.

                    

Nu esti in fata televizorului? Nu-i nimic! Vezi toate emisiunile Antena Stars dar si Antena Stars LIVE pe AntenaPlay, aici

facebook whatsapp twitter pinterest
SpyNews
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, AntenaStars utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de confidențialitate