Redecorează-ți casa pentru vremea friguroasă

 

Un mod plăcut de a te bucura de sezonul răcoros este să îți creezi un spațiu călduros chiar la tine acasă, unde să te simți în largul tău. Prin doar câteva elemente de decor îți poți face camera călduroasă în ciuda frigului de afară.

Căldura din casă poate ieși foarte ușor prin crăpăturile ferestrelor, iar pentru a  împiedica acest lucru se poate aduce o notă de eleganță camerei tale prin niște perdele lungi care țin căldura în casă.

Podeaua din parchet aduce răcoare în cameră, dar este bine să fie acoperită cu covoare pufoase, plăcute și călduroase la atingere. Se adaptează ușor oricărui tip de mobilier sau decorațiuni.

În cazul în care este nevoie de o încălzire suplimentară pentru cameră, un calorifer electric poate face zilele mai călduroase. Pot fi alege  culori puternică care să înveselească casa în lunile friguroase.

Pentru iubitorii de ceai este binevenită o cană electrică în care să se facă ceai la orice oră, pentru a trece mai ușor peste lunile friguroase. Musafirii pot fi întâmpinați cu o cană de ceai într-un decor călduros.

Dacă vrei să întâmpini iarna într-un mod călduros, nu mai sta pe gânduri și alege-ți orice element de mobilier sau decorațiune pentru acest sezon de pe Lajumate.ro.

                        


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest
SpyNews
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, AntenaStars utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de confidențialitate