Remedii naturiste împotriva răcelii

Sezonul rece este perioada în care virozele și gripa pun stăpânire pe organism și este imposibil să nu răcești. Asta nu înseamnă că trebuie să folosești multe medicamente care îți pot distruge organismul, iată câteva remedii naturiste, verificate de specialiști, care pot trata simptomele de gripă și răceală:

Poate ai auzit de la bunici că sarea grunjoasă e un bun aliat împotriva tusei. Pentru un somn liniștitor și pentru a scăpa de tusea supărătoase folosește sare grunjoasă. Aceasta poate fi încălzită, iar apui ținută pe piept înfășurată în câteva prosoape, iar în acest fel va absorbi răceala din organism.

Când vine vorba de sinuzită poți apela la o legumă cum este hreanul pentru a ameliora simptomele. Hreanul trebuie să fie ras, pus într-un săculeț, iar apoi aplicat pe frunte în zona T timp de câteva minute.

          

Tot de la bunici este și ridichea neagră folosită ca remediu naturist. Siropul din ridiche este cel mai eficient remediu naturist împotriva tusei, spun specialiștii. 

Administrează siropul de ridiche de 3 ori pe zi, după fiecare masă. Poți adăuga miere și zahăr, după preferințe.

                  

Toate cele 3 remedii naturiste sunt produse alimentare pe care oricine poate să le aibă în bucătărie, pentru mai multe oferte, pe Lajumate.ro găsești peste 2.800  produse din toată țara.

facebook whatsapp twitter pinterest
HOROSCOP

mai multe 

Berbec

Taur

Gemeni

Rac

Leu

Fecioara

Balanta

Scorpion

Sagetator

Capricorn

Varsator

Pesti

SpyNews