Românii alocă peste 60% din venitul lunar pentru vacanța de vară

 

În Europa, România ocupă a 5-a poziție în topul cheltuielilor pentru vacanța de vara din 2017. În 2017, românii urmând să cheltuiască 60% din venitul lunar în perioada estivală, conform unui studiu.

La polul opus, europenii care sunt dispuși să scoată din buzunar cel mai puțin pentru vacanța de vară, respectiv 34% din venitul lunar, sunt britanicii.

În 2017 printre primele variante ale românilor când vine vorba de petrecerea vacanței de vară se află finanțarea activităților pentru copii, pentru care părinții sunt dispuși sa aloce 18% din venitul lor lunar, urmate de grădinărit și Bricolaj (17%) și evenimente sportive (13%). 

Atunci când vine vorba de călătorii, 31% dintre români se gândesc să folosească serviciile Airbnb si doar 1% sunt dispuși să plătească peste 100 Euro pentru o noapte la hotel.

Îți cauți o cazare ieftină? Pe Lajumate.ro găsești peste 2.000 de oferte la prețuri accesibile pentru toate buzunarele.

Peste 59% dintre români spun că atunci când călătoresc în străinătate vor folosi servicii mobile pentru tranzacții financiare, ceea înseamnă că români preferă serviciile bancare mobile în detrimentul băncilor tradiționale.    

                      

 

Nu esti in fata televizorului? Nu-i nimic! Vezi toate emisiunile Antena Stars dar si Antena Stars LIVE pe AntenaPlay, aici

facebook whatsapp twitter pinterest
SpyNews