Românii cumpără tot mai multe televizoare, calculatoare și telefoane mobile! Vezi la ce aparate renunță cel mai ușor!

 

În urma datelor oferite de Institutul Naţional de Statistică (INS) reiese că la fiecare sută de gospodării se pot găsi 165 de telefoane mobile şi 144 de televizoare, în schimb sunt mai puţin de 97 de aragaze, 50 de combine frigorifice, 70 de maşini de spălat rufe şi 48 de calculatoare.

Aceste cifre sunt în creștere de la an la an. În toate regiunile sunt mai mult de 100 de telefoane mobile şi de televizoare la suta de gospodării.

Bucureştenii au cele mai multe combine frigorifice (58,4% din gospodării au un astfel de utilaj, faţă de minimul de 38,9% întâlnit în Sud-Est), dar și cele mai multe maşini automate de spălat rufe (88,2%, faţă de minimul de 51,% întâlnit în regiunea Nord-Est Moldova).

Statisticile INS mai arată și că în unele gospodării încă se mai găsesc aparate vechi, uzate, cum ar fi televizoarele alb-negru, magnetofoanele, radiocasetofoanele, videoplayerele, CD-playerele sau maşinile neautomate de spălat rufe. 

Preferatele românilor sunt televizoarele și telefoanele mobile. Gospodăriile cu cele mai multe telefoane mobile se regăsesc în Bucureşti şi Vest (190, față de 167 de terminale la suta de gospodării), iar cu cele mai puţine sunt în Sud-Vest Oltenia şi Sud-Est (156,3%, respectiv 155,9%).

Dacă ai nevoie de un televizor, atunci intră pe Lajumate.ro, aici ai peste 4.000 de anunțuri cu oferte din care poți alege.

                    

Nu esti in fata televizorului? Nu-i nimic! Vezi toate emisiunile Antena Stars dar si Antena Stars LIVE pe AntenaPlay, aici

facebook whatsapp twitter pinterest
SpyNews