Românii sunt dependenți de mașina personală! Vezi de ce!

 

3 din 10 români au în prezent o mașină personală sau au primit una de la locul de muncă. Vezi cât de dependenți sunt românii de un autoturism:

Mai bine de 5% dintre români sunt de părere că maşina este cel mai important lucru din viaţa lor, mai ales tinerii şoferi susțin acest argument. Tinerii șoferi nu pot trăi fără autoturismul lor în proporție de 11%. În ciuda traficului, și lipsei locurilor de parcare bucureştenii sunt cei care apreciază cel mai mult rolul maşinii.

4 din 10 români cred că maşina este absolut indispensabilă, în timp ce 3 din 10 o văd ca pe o comoditate, un mijloc de transport oricând la îndemână.

Dacă ai nevoie de un autoturism, pe CarZZ.ro găsești peste 85.000 de oferte cu mașini de vânzare din toată țara.

                

Nu esti in fata televizorului? Nu-i nimic! Vezi toate emisiunile Antena Stars dar si Antena Stars LIVE pe AntenaPlay, aici

facebook whatsapp twitter pinterest
SpyNews
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, AntenaStars utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de confidențialitate