Scade dominația programului Prima Casă, a crescut interesul românilor pentru locuințe mai scumpe!

 

Specialiștii au ajuns la concluzia că, mai nou, cumpărătorii nu mai sunt interesați doar de factorul preț, iar așteptările pe care le au de la o locuință cresc.

În perioada de recesiune, dezvoltatorii de locuințe din marile orașe s-au pliat pe specificul cererii venite din partea consumatorilor, cei mai mulți dintre aceștia s-au concentrat pe proiecte low-cost, menite să se încadreze în pragul de 60.000 de euro prevăzut de programul Prima Casă.

Pe HomeZZ.ro găsești peste 50.000 de oferte cu apartamente mai ieftine de 60.000 de euro, scoase la vânzare din toate zonele țării.

După ce piața s-a stabilizat, importanța acordată de către cumpărători factorului preț tinde să scadă, iar pretențiile acestora cresc. Astfel, în marile orașe apar ansambluri rezidențiale adresate celor cu un buget mai ridicat, localizate în zone mai bine cotate și cu standarde mai mari la capitolul calitate.

Cei mai mulți dezvoltatori își propun să construiască proiecte rezidențiale care să răspundă „nevoi reale” de locuințe medium-high. Prin asta, ei se ocupă de suprafețele apartamentelor, ce vor varia între 50 și 150 de metri pătrați. Un aspect important este reprezentat și de facilitățile ansamblului.

Vezi cele mai noi oferte cu apartamente ieftine scoase la vânzare pe HomeZZ.ro.

                   

Nu esti in fata televizorului? Nu-i nimic! Vezi toate emisiunile Antena Stars dar si Antena Stars LIVE pe AntenaPlay, aici

facebook whatsapp twitter pinterest
SpyNews