Sfaturi de grădinărit pentru tine!

 

Astăzi, spațiul din grădină este un adevărat lux. Cei mai mulți români locuiesc în apartament, sau dacă nu, la curte, unde spațiul din fața sau spatele casei este foarte mic.

Pasionații de grădinărit își fac o mică grădină chiar pe terasă,pe care-l consideră un loc mic din natură. În plus,acel mic colț poate face casa ta să arate o oază de liniștite.

  • Iată de ce trebuie să ții cont când alegi să-ți faci o mică grădină pe terasă:

Pentru a păstra casa în condiții de siguranță de orice efecte secundare ale grădinăritului pe terasă,este necesar să impermeabilizezi terasa. Dacă ai de gând să acoperi întreaga terasă cu pământ,trebuie impermeabilizat pentru a păstra casă în siguranță de la orice scurgere.

Este foarte important să ai tipul de sol corect atunci când ai grădina pe terasă. Amestecul perfect de pământ,îngrășământulși compoziția sunt cele care dau randamentul maxim. De asemenea,trebuie verificat dacă ploaia adaugă suficiente elemente nutritive în sol,asta dacă terasa nu-i acoperită.

În timpul verii,plantele trebuie udate de două ori pe zi pentru a menține solul hidratat. În timpul iernii,solul plantelor trebuie mai întâi verificat,adică care este nivelul de umiditate,apoi decizi dacă mai torni sau nu apă.

Dacă ești începător în grădinărit, ai putea ține cont de niște sfaturi simple. Cumpără ghivece mici,colorate,pentru plante. Ele nu necesită un spațiu prea mare. Apoi,acoperă un colț din terasă și așază-le frumos. Zona poate fi extinsă pe parcurs.  

Vrei să te muți într-o casă cu o curte mare, atunci intră pe HomeZZ.ro, ai peste 30.000 de oferte din care poți alege.

                 

Nu esti in fata televizorului? Nu-i nimic! Vezi toate emisiunile Antena Stars dar si Antena Stars LIVE pe AntenaPlay, aici

facebook whatsapp twitter pinterest
SpyNews
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, AntenaStars utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de confidențialitate