Sfaturi utile pentru o casă curată și sănătoasă

 

O casă curată și sănătoasă este o casă în care te simți bine. Află câteva sfaturi utile care te pot ajuta să ai o casă curată și sănătoasă:

Scapă de lucrurile inutile.

Șterge praful cu o cârpă cu microfibre umezită în apa și stoarsă bine. În acest fel praful este foarte bine îndepărtat și nu se împrăștie. Pămătuful este practic, dar mută praful dintr-un loc în altul.

Adună și pune în cuti ceea ce nu folosești, nu lasă lucrurile împrăștiate și fă curățenie cu aspiratorul o data pe săptămâna sau mai des, dacă este nevoie.

Aerisește cameră de trei ori pe zi, cel puțin un sfert de oră, indiferent de temperatură de afară.

Ține pernele la soare. Mai ales pe cele din puf. Soarele, indiferent de anotimp omoară acarieni și curată penele de puf. O pernă care a stă la soare o să fie mai pufoasă. Este recomandat să scoți pernele la aerisit afară indiferent de temperatură, atât vreme cât stau în bătaia directă a soarelui.

Folosește papuci  pentru că 80% din germenii care sunt într-o casă sunt aduși de afară. Dacă te descalți când intri în casă elimini cea mai mare parte a acestora. Și nu uită că papucii de casă trebuie curățați și spălați în mod constant. E un gest mic pentru o casă curată și sănătoasă.  

Cumpără de pe Lajumate.ro tot ce ai nevoie pentru casa și grădina ta, ai peste 44.000 de anunțuri din care poți alege.

                   

Nu esti in fata televizorului? Nu-i nimic! Vezi toate emisiunile Antena Stars dar si Antena Stars LIVE pe AntenaPlay, aici

facebook whatsapp twitter pinterest
SpyNews
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, AntenaStars utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de confidențialitate