Sfaturile lui Dr. Oz pentru a scăpa de indigestie în timpul sărbătorilor

 

În preajma sărbătorilor este adevărat că vrei să te bucuri de toate bucatele tradiționale, că vrei să guști cozonacii frământați cu grijă, dar o lipsă a controlului alimentar poate duce la probleme digestive. Ca să eviți aceste probleme, Dr. Oz îți recomandă:

Pentru început nu trebuie să faci exces de mâncare, cu atât mai mult trebuie să eviți să consumi prăjeli, grăsimi, dulciuri și tutun în exces.

Nu este indicat să mănânci mult înainte de a merge la somn pentru că organismul nu va putea digera mâncarea, iar a doua zi vei avea mari dureri de stomac. Așteaptă o oră după masa de seară, iar abia apoi mergi la culcare.

                                  

Fructele și legumele, consumate între mese sunt un adevărat aliat împotriva diferitelor probleme digestive. Consumă zilnic fructe și legume, iar în acest fel vei evita durerile insuportabile de stomac și stările de greață. Pe Lajumate.ro găsești peste 370 de comercianți care vând legume și fructe din toate zonele țării, la prețuri pentru toate buzunarele.

Nu consuma lichide în timpul mesei și nici imediat după ce ai terminat de mâncat. De asemenea se recomandă băuturile la temperatura camerei, nu trebuie să bei lichide prea reci pentru că riști să tulburi digestia.

                                         

Pregătește-te din timp pentru sărbători și alege să cumperi online tot ce ai nevoie pentru masa de Crăciun de pe Lajumate.ro, cel mai mare site de anunțuri gratuite din România.

 

Nu esti in fata televizorului? Nu-i nimic! Vezi toate emisiunile Antena Stars dar si Antena Stars LIVE pe AntenaPlay, aici

facebook whatsapp twitter pinterest
SpyNews