Stabilește un preț pentru locuința ta! Vezi cum

Valoarea casei tale reprezintă suma pe care cumpătătorul este gata să o ofere în orice moment. Prețul final pe care trebuie să îl stabilești este influențat de mai mulți factori. Iată cum poți stabili prețul corect pentru proprietatea pe care o scoți la vânzare: 

  • Cere ajutorul unui agent imobiliar  

Dacă ai de gând să colabirezi cu un agent de vânzări, intervievează câţiva până te decizi pe care să-l alegi. Un agent bun îți va face o estimare onestă a valorii casei.

Când ai ales care este agentul şi planul de vânzare pe care îl adoptaţi , gândește-te la piaţa existentă şi la valorile vanzabile ale casei tale. 

  • Află cum se citeşte o analiză de piaţă comparativă 

  O analiză de piaţă comparativă ar trebui să ţină cont de reparaţii, îmbunătăţiri şi costuri anuale (precum impozitul pe proprietate) ale casei tale, pe lângă dimensiunile, caracteristicile şi facilităţile ei. Caută o analiză a caselor similare vândute recent în vecinătate şi o listă cu casele similare de vânzare în prezent. 

  • Faceţi o evaluare 

  Dacă vrei o confirmare a preţului la care te-ai gândit, realizează o evaluare ante-vânzare. Evaluatorii se folosesc de informaţiile legate de vânzările comparabile, pe lângă alte informaţii, pentru a determină preţul.

După ce ai urmat acești pași, tot ce rămâne de făcut este să adaugi anunț pe HomeZZ.ro, cu locuința pe care o scoți la vânzare.

                       

Nu esti in fata televizorului? Nu-i nimic! Vezi toate emisiunile Antena Stars dar si Antena Stars LIVE pe AntenaPlay, aici

facebook whatsapp twitter pinterest
HOROSCOP

mai multe 

Berbec

Taur

Gemeni

Rac

Leu

Fecioara

Balanta

Scorpion

Sagetator

Capricorn

Varsator

Pesti

SpyNews