Stabilește un preț pentru locuința ta! Vezi cum

 

Valoarea casei tale reprezintă suma pe care cumpătătorul este gata să o ofere în orice moment. Prețul final pe care trebuie să îl stabilești este influențat de mai mulți factori. Iată cum poți stabili prețul corect pentru proprietatea pe care o scoți la vânzare: 

  • Cere ajutorul unui agent imobiliar  

Dacă ai de gând să colabirezi cu un agent de vânzări, intervievează câţiva până te decizi pe care să-l alegi. Un agent bun îți va face o estimare onestă a valorii casei.

Când ai ales care este agentul şi planul de vânzare pe care îl adoptaţi , gândește-te la piaţa existentă şi la valorile vanzabile ale casei tale. 

  • Află cum se citeşte o analiză de piaţă comparativă 

  O analiză de piaţă comparativă ar trebui să ţină cont de reparaţii, îmbunătăţiri şi costuri anuale (precum impozitul pe proprietate) ale casei tale, pe lângă dimensiunile, caracteristicile şi facilităţile ei. Caută o analiză a caselor similare vândute recent în vecinătate şi o listă cu casele similare de vânzare în prezent. 

  • Faceţi o evaluare 

  Dacă vrei o confirmare a preţului la care te-ai gândit, realizează o evaluare ante-vânzare. Evaluatorii se folosesc de informaţiile legate de vânzările comparabile, pe lângă alte informaţii, pentru a determină preţul.

După ce ai urmat acești pași, tot ce rămâne de făcut este să adaugi anunț pe HomeZZ.ro, cu locuința pe care o scoți la vânzare.

                       

Nu esti in fata televizorului? Nu-i nimic! Vezi toate emisiunile Antena Stars dar si Antena Stars LIVE pe AntenaPlay, aici

facebook whatsapp twitter pinterest
SpyNews
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, AntenaStars utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de confidențialitate