Sufrageria ta din grădină! Alege mobilierul de exterior potrivit

 

În această perioadă trebuie să muți sufrageria în grădină. Aici te poți bucura de razele soarelui și de aerul curat. Iată cum să alegi mobilierul potrivit pentru exterior:

Este nevoie ca mobila de grădină să fie funcțională, comodă, practică, rezistentă și frumosă pentru a rezista o perioadă îndelungată. Că să împlinești toate aceste condiții trebuie aleasă cu grijă. Cele mai folosite tipuri de mobilă de grădină sunt cele din fier forjat, lemn și ratan. Fiecare în parte are avantaje și dezavantaje.

Confectionată din fier forjat mobila este foarte rezistentă. O poți recondiționa ușor, o poți vopsi în ce culoare vrei. Dacă adaugi perne devine chiar confortabilă, dacă este corect și bine făcută. Este cam grea, destul de scumpă și uneori poate să fie incomodă atunci când se pune problemă de depozitare.

Mobila pentru sufrageria din grădină, confecționată din lemn este cea mai căutată. Prețurile variază foarte mult, de la un producător la altul, după cum variază și calitatea.

Există și piese de mobilă de grădină din lemn care pot facă față iernii, chiar dacă sunt lăsate în exterior. 

Ia-ți mobila de exterior de pe Lajumate.ro, aici găsești peste 1.000 de oferte din care poți alege.

                    

Nu esti in fata televizorului? Nu-i nimic! Vezi toate emisiunile Antena Stars dar si Antena Stars LIVE pe AntenaPlay, aici

facebook whatsapp twitter pinterest
SpyNews