Tendințe de toamnă în amenajarea casei tale!

 

După o vară caniculară, toamna și-a făcut relativ brusc intrarea în scenă anul acesta, aducând temperaturi mai scăzute decât ne-am fi așteptat. Cum vremea rece înseamnă, de regulă, mai mult timp petrecut în interior, acesta poate fi momentul perfect pentru o reîmprospătare a decorului casei tale!

Specialiștii în arhitectură și design prezintă câteva tendințe „de sezon” în materie de design interior:

  • Mobilierul pentru baie și bucătărie negru mat:

Chiar dacă poate părea o alegere rezervată celor curajoși, designerii spun că mobila neagră este un trend actual și durabil, totodată. Aspectul unei bucătării în tendințe se poate schimba pe măsură ce stilurile evoluează, dar atracția unei bucătării cu mobilier negru și un blat alb imaculat, ce contrastează puternic, nu va muri niciodată. Jocul dintre tradițional și modern continuă și în baie, acolo unde mobila neagră aduce un aer misterios și extrem de interesant.

  • Texturi de catifea:

Simțul tactil are un cuvânt important de spus în ceea ce privește confortul nostru fizic. Un material elegant și prietenos, moale la atingere, catifeaua este perfectă pentru toamnă și iarnă. Aceasta poate fi combinată cu texturi naturale brute, lemn sau coșuri țesute, dar și cu obiecte de decor din ceramică. 

  • Accente de roz prăfuit:

Pe plan cromatic, accentele de roz prăfuit reprezintă o alegere „în ton cu moda”, contribuind la crearea unei atmosfere de liniște și relaxare. Această nuanță poate fi integrată în decor atât prin intermediul unor perne sau alte elemente textile decorative, cât și prin piese de mobilier – pentru aceasta, nu trebuie neapărat să cumperi mobilă nouă, ci poți opta pentru recondiționarea celei vechi!

  • Textile din tricot și pături hand-made:

Pentru această toamnă, specialiștii SiPro anticipează revenirea la un stil vechi-rustic, ce presupune, printre altele, integrarea în decor a materialelor textile tricotate, croșetate sau a altor materiale naturale – coșuri împletite, covoare cu accente tradiționale etc. 

Dacă vrei să vinzi sau să închiriezi o proprietate imobiliară, tot ce trebuie să faci este să adaugi anunț 100% gratuit pe HomeZZ.ro, cel mai mare site de anunțuri imobiliare din România.

                      

Nu esti in fata televizorului? Nu-i nimic! Vezi toate emisiunile Antena Stars dar si Antena Stars LIVE pe AntenaPlay, aici

facebook whatsapp twitter pinterest
SpyNews
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, AntenaStars utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de confidențialitate