Tinerii români, cu vârste până în 21 de ani, visează la un job într-o multinaţională

Patru din zece tineri români cu vârsta de până la 21 de ani îli doresc să se angajeze într-o multinaţională. Aşa arată un studiu recent realizat de o companie ce asigură servicii de asistenţă financiară. 

Specialiştii în recrutare arată care este motivul pentru care cei mai mulţi dintre tineri îşi doresc ca primul lor job să fie într-o multinaţională. În primul rând tinerii cred că multinaționalele oferă un salariu decent pentru început de carieră, dar şi o anumită stabilitate şi posibilitatea de a avansa.

La polul opus, ca nivel de interes pentru tineri, se situează locurile de muncă la stat, iar asta pentru că, prepoderent, percepţia tinerilor este că pătrunderea în sistemul public este una bazată pe recomandări şi relaţii.

Același studiu arată că foarte mulţi tineri îşi doresc să devină proprii lor şefi. Tinerii de astăzi sunt şi atraşi de mirajul de a fi pe cont propriu, de a fi propriul lor şef, însă puţini o să şi reuşească.

Vezi cele mai noi anunțuri cu locuri de muncă, doar pe JobZZ.ro.

                   

Nu esti in fata televizorului? Nu-i nimic! Vezi toate emisiunile Antena Stars dar si Antena Stars LIVE pe AntenaPlay, aici

facebook whatsapp twitter pinterest
HOROSCOP

mai multe 

Berbec

Taur

Gemeni

Rac

Leu

Fecioara

Balanta

Scorpion

Sagetator

Capricorn

Varsator

Pesti

SpyNews