Top 5 țări sigure și ieftine pe care trebuie să le vizitezi în 2017

 

Podiumul țărilor pe care ar trebui să le vizitezi în această vară este ocupat în mare parte de destinaţii europene. Iată care este topul celor mai sigure și ieftine destinații turistice:

1. Spania

Se află în sud-vestul Europei, țara are porţiuni lungi de coastă şi oraşe pitoreşti în care înfloresc spații de cultură şi istorie.

2. Franţa

Ţară vest-europeană cunoscută ca fiind un centru global de artă, ştiinţă şi filosofie care atrage mai mulţi turişti decât orice altă ţară din lume. Parisul, capitala sa,  este al cincilea cel mai vizitat oraş din lume. 

3. Germania

În Europa central-vestică, Germania este a şaptea cea mai vizitată ţară din lume, iar capitala sa, Berlin, al treilea cel mai vizitat oraş. Cele mai cunoscute obiective includ Castelul Heidelberg, Bundestag-ul din Berlin şi Castelul Neuschwanstein din Bavaria. 

4. Japonia

Japonia a fost vizitată în 2016 de peste 24 de milioane de persoane. În Japonia sunt peste 20 de situri de patrimoniu mondial, inclusiv monumentele antice de la Kyoto şi Castelul Himeji.

5. Marea Britanie

Turismul este foarte important în economia Regatului Unit, generând 9% din PIB-ul ţării şi aproape 10% din locurile de muncă. Capitala engleză, Londra, este cele mai vizitat oraş din lume.

Găsește-ți vacanța mult visată pe Lajumate.ro, ai peste 1.400 de oferte de Turism-Cazare din care poți alege.

                      

Nu esti in fata televizorului? Nu-i nimic! Vezi toate emisiunile Antena Stars dar si Antena Stars LIVE pe AntenaPlay, aici

facebook whatsapp twitter pinterest
SpyNews