Top mărci auto căutate de români pe internet

 

După ce salariile din România au crescut, iar tinerii și-au găsit locuri de muncă tot mai bine plătite, a crescut și interesul românilor pentru mașinile străine, din categoria premium, potrivit unui studiu care arată cele mai căutate mărci de mașini în mediul online.

Printre cele mai populare mărci se numără: BMW, Peugeot, Mercedes, Fiat, Volvo, Audi, Dacia, Ford, Opel, Skoda, Volkswagen și Toyota.

Cea mai căutată marcă de mașină în online este Volkswagen, următoarele locuri din top fiind ocupate de Dacia și BMW. Mercedes are cu 50% mai puține căutări online decât Volkswagen, iar Volvo cu 25% mai puține. 

La polul opus, față de numărul căutărilor despre mașini, interesul manifestat pentru motociclete este cu 85% mai scăzut.  Asta pentru că motocicleta nu este potrivită vieții de familie sau navetei zilnice pe care unii români o fac de la periferia marilor orașe spre centru. Factorul de siguranță sporită pe care îl aduce o mașină este, de asemenea, luat în calcul. 

Alte căutări foarte populare sunt: „mașini rulate” și „mașini second-hand”. Românii caută în special mașinile second-hand din Germania.  

Caută marca ta preferată pe CarZZ.ro, cel mai mare site de anunțuri 100% gratuite din domeniul auto.

                   

Nu esti in fata televizorului? Nu-i nimic! Vezi toate emisiunile Antena Stars dar si Antena Stars LIVE pe AntenaPlay, aici

facebook whatsapp twitter pinterest
SpyNews