Tot mai multe agenții imobiliare active în România. Numărul lor a crescut cu 28% în ultimul an

 

Numarul agențiilor imobiliare active din România a crescut cu 28% în ultimele 12 luni, din iunie 2016 până în iunie 2017. Ca urmare, în orașele din România sunt în prezent 3.508 agenții imobiliare.

Dintre principalele centre regionale ale țării, piața din Constanta a crescut cel mai mult (ca pondere): aici, numarul firmelor de profil este cu 70% mai mare decat in urma cu un an; pe locul al doilea in clasament se situeaza Brasovul, cu un avans de 37%, urmat de Cluj-Napoca (+30%), Iasi (+26%), Bucuresti (+12%) si Timisoara (+10%).

Cele mai multe agenții imobiliare se află în București. Cu 1.030 de firme care presteaza servicii imobiliare, capitala cumulează aproape o treime din jucătorii activi din piață. 

Au apărut mulți jucători noi în piață, multe agenții noi, care încearcă săse facă remarcate. Ramane însă problema profesionalizarii pietei, a breslei de agenti imobiliari.

Dacă vrei să vinzi sau să închiriezi o proprietate imobiliară, tot ce trebuie să faci este să adaugi anunț 100% gratuit pe HomeZZ.ro, cel mai mare site de anunțuri imobiliare din România.

              

Nu esti in fata televizorului? Nu-i nimic! Vezi toate emisiunile Antena Stars dar si Antena Stars LIVE pe AntenaPlay, aici

facebook whatsapp twitter pinterest
SpyNews
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, AntenaStars utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de confidențialitate