Tot mai multe oferte cu mașini electrice la mâna a doua scoase la vânzare! Vezi care sunt prețurile!

 

Programul Rabla Plus le-a atras atenția românilor asupra mașinilor electrice. Totuși, dacă nu vrei să îți cumperi o mașină electrică nouă, iată care sunt variantele pentru second-hand:

De departe cea mai scumpă mașină electrică este Tesla. Ea se poziționează pe primele locuri cu Model X, are prețuri care ajung chiar și la peste 135.000 de euro, mașina dispune de accelerație 0-100 km/h în 3,9 secunde și o autonomie de peste 450 km.

Pentru cei care au un buget limitat, prețurile mai accesibile pornesc de la circa 40.000 de euro. De exemplu Mercedes-Benz Clasa B electric sau BMW i3 foarte bine echipat. Acesta din urmă este disponibil chiar și într-o versiune cu un motor termic cu doi cilindri, care joacă rolul de generator atunci când acumulatorii sunt consumați.

Volkswagen e-Golf sau BMW i3 mai slab echipat costă circa 32.000 de euro la mâna a doua. Nissan Leaf costă 25.000 de euro, este o mașină care nu se comercializează oficial în România. 

La un preț și mai mic pe piața de mașini electrice rulate este Opel Ampera, care poate ajunge până la 40-60 km, iar apoi este ajutată de un motor pe benzină de 1,4 litri să producă energie electrică. Prețurile sunt în jurul sumei de 15.000 de euro, la un rulaj de sub 60.000 de km sau mai mic pentru modelele cu peste 140.000 km parcurși.  

Vezi cele mai noi oferte cu mașini electrice și hibrid scoase la vânzare pe CarZZ.ro!   

                         


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest
SpyNews
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, AntenaStars utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de confidențialitate