Trucuri decorative care nu se învechesc niciodată

 

Cu siguranță îți dorești să ai o casă ca în reviste, care să aducă un aer proaspăt indiferent de sezon. Ei bine, iată câteva trucuri decorative care nu se învechesc niciodată:

O casă amenajată minimalist nu se va demoda niciodată. Acest concept caracterizat de ambianța formelor și de eleganța culorilor este ușor de obținut. Ai nevoie de un mobilă și decorațiuni simple, în culori plăcute și ușor de folosit.

Combină albul cu negrul  aceasta poate fi ușor de adaptat oricărei case. Un interior decorat în alb și negru poate fi oricând înviorat și împrospătat prin adăugarea unor elemente decorative colorate: tablouri abstracte, pernuțe decorative, un covor, un set de draperii sau câteva vaze de sticlă. 

Covoarele deosebite și prețioase aduc un plus oricărei amenajări interioare. Cele din fibre naturale sau cele țesute manual cu model din fibre naturale – gen clasic sau oriental, dar și cariantele cu modele geormetrice sau rustice sunt mereu o alegere pentru lungă durată în casă. Astfel de amenajări sunt călduroase și comode, și depășesc toate barierele impuse de timp sau tendințe.

Rafturile decorative depășesc rigorile unui stil, se integrează în toate amenajările, sunt funcționale, adaptabile și au darul de a completă decorul încăperilor din casele noastre de zeci de ani. Sunt un alt element de decor care a fost și va rămâne mereu în tendințe, așa că le poți monta cu încredere în oricare dintre încăperile casei tale, fie că vorbim despre bucătărie, living, dormitor sau baie.

                   

Nu esti in fata televizorului? Nu-i nimic! Vezi toate emisiunile Antena Stars dar si Antena Stars LIVE pe AntenaPlay, aici

facebook whatsapp twitter pinterest
SpyNews