Trucuri dezvăluite de parfumieri: cum faci mirosul de parfum să reziste mult timp pe piele

 

Dacă vrei ca parfumul tău să reziste mai mult pe piele, iată ce trebuie să faci:

Parfumierii recomandă să folosiți parfumul imediat după ce ați făcut duș, înainte de a te îmbrăca. Pielea este hidratată, aburul a deschis porii, iar asta va ajuta ca parfumul să se fixeze mult mai bine și să reziste întreaga zi.

Totodată, parfumierii atrag atenția asupra faptului că părul este cel care pastreaza cel mai bine mirosul de parfum, nu pielea. Cei îngrijorați că parfumul ar putea să le afecteze podoaba capilară nu au de ce să-și facă griji pentru că parfumul conține o cantitate mult mai mică de alcool.

Parfumul trebuie pulverizat în aer și lăsat să se așeze pe păr.  Găsește parfumul potrivit pentru tine pe Lajumate.ro, ai peste 2.000 de anunțuri din care poți alege.

                        

Nu esti in fata televizorului? Nu-i nimic! Vezi toate emisiunile Antena Stars dar si Antena Stars LIVE pe AntenaPlay, aici

facebook whatsapp twitter pinterest
SpyNews
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, AntenaStars utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de confidențialitate