Trucuri pentru a avea mai mult spațiu în dormitor

 

Chiar dacă dormitorul este un spațiul destinat odihnei, într-un apartament mic dormitorul, poate să fie și spațiu de depozitare sau chiar pentru birou.

  • Iată câteva idei care te pot inspira pentru a câștiga mai mult spațiu:

 

Este adevărat că patul este principalul element al încăperii destinate somnului și odihnei, iar primul loc care ne vine în minte ocupat de pat este mijlocul unui perete. Însă în anumite situații spațiul devine mult prea înghesuit,așa că prima variantă în economisirea spațiului dintr-un dormitor mic ar fi montarea patului pe colț.

 

Chiar dacă îți dorești un pat cât mai mare, atunci când alegi dimensiunea patului este bine să ții cont de suprafața dormitorului. În loc să alegi un pat de 2 metri, pentru a salva o bucată bună de spațiu,un pat de 140-160 cm este suficient.

Utilizarea peretelui cu geamul, care cel mai adesea este impracticabil, fiind ocupat dintr-un capăt până în celălalt de perdea, ne poate ajuta să câștigăm destul de mult spațiu, fie punând patul pe mijlocul acestui perete, fie plasând rafturi sau dulapuri de o parte și de alta a geamului pe care putem depozita cărți ori haine.

Un alt truc pentru a câștiga spațiu este acela de a înlocui noptierele de lângă pat cu un raft plasat deasupra patului.

Dacă vrei să te muți într un apartament mai spațios, atunci intră pe HomeZZ.ro și alege din cele 75.000 de anunțuri cu apartamente de vânzare, locuința potrivită pentru tine.

                      

Nu esti in fata televizorului? Nu-i nimic! Vezi toate emisiunile Antena Stars dar si Antena Stars LIVE pe AntenaPlay, aici

facebook whatsapp twitter pinterest
SpyNews
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, AntenaStars utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de confidențialitate