Uimitor: Vezi cum arătau acum 100 de ani electrocasnice indispensabile de astăzi

 

Astăzi toți avem electrocasnice în casă și nu ne putem imagina viața fără ele. Ele ne fac viața mai ușoară, dar nu au fost dintotdeauna la îndemâna oamenilor și cu siguranță nu arătau ca acum.

Uscătorul de păr a apărut în anul anul 1890 și a fost inventat de către Kodfoy Alexander, proprietarul unui salon de înfrumusețare din Franța. Abia în 1920, acest obiect a intrat în producția de masă. Uscătorul 1925, primul produs de serie, avea două trepte pentru căldură și un mâner electric.

                                          

Radioul pe tranzistori a fost primul radio care a apărut în 1955. Avantajele acestui aparat erau date de dimensiunile extrem de reduse și de portabilitate, fiind practic primul radio de buzunar. Chiar dacă performanțele erau mediocre, micul aparat s-a vândut în 150 de mii de exemplare. Astăzi unitățile care au supraviețuit timpului sunt la mare căutare de colecționari.

                                            

Primul aspirator a fost patentat de William Henry Hoover în anul 1908. Primul model de serie a fost 1908 Model O și s-a vândut la prețul de 60 de dolari.

                                             

Încă din cele mai vechi timpuri oamenii au căutat diferite metode cât mai simple pentru a spăla rufele. Prima mașină electrică de spălat rufe a fost  invenția lui Alva Fisher. Modelul a fost numitThor și a fost produs de către firma americană Hurley Machine Company of Chicago și  brevetat in 1908. 

Intră pe Lajumate.ro și răsfoiește cele peste 8.000 de anunțuri cu electrocasnice scoase la vânzare la prețuri accesibile pentru toate buzunarele.

                                          


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest
SpyNews
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, AntenaStars utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de confidențialitate