Uite cât de ușor este să construiești o relație excelentă cu copilul tău! Sfaturi utile pentru părinți

 

Ca părinte sunt multe lucruri de care trebuie să ții cont în creșterea copilului tău, pentru ca acesta să se dezvolte sănătos. Iată câteva sfaturi utile care te învaţă cum să fii atent la nevoile copilului tău:

Pentru cel mic este foarte important să aibă un anumit timp liber în care să nu facă teme sau alte activități asemănătoare. Nu îl forța pe cel mic să facă teme suplimentare dacă asta ar însemna să îi reduci din timpul liber pentru relaxare și joacă.

Părinţii tind să se concentreze prea mult pe progresul academic al copilului şi pe notele obţinute la şcoală. Ei trebuie în primul rând să aibă grijă de copiii lor, în loc să fie obsedaţi de performanţele lor. Sentimentele unui copil sunt adevărata prioritate, iar relaţia familială este mai presus de notele obţinute la şcoală.

Când ajunge la vârsta adolescenţei, psihicul copilului este extrem de fragil, el trece prin mai multe stări care îl obosesc. Cel mai important este să te concentrezi pe dragostea oferită şi pe valorile fundamentale. 

Cel mai important este să îți construiești o relație apropiată cu copilul tău, arată-i că vrei să petreci timp de calitate cu el, jucați-vă sau plimbați-vă împreună.

Pe Lajumate.ro găsești peste 3.500 de anunțuri cu jocuri și jucării pentru copii, la prețuri accesibile pentru toate buzunarele.   

                   

Nu esti in fata televizorului? Nu-i nimic! Vezi toate emisiunile Antena Stars dar si Antena Stars LIVE pe AntenaPlay, aici

facebook whatsapp twitter pinterest
SpyNews