Uite cum îți poți păstra mașina curată mai mult timp!

 

Probabil nu ești dispus să speli mașina zilnic, tocmai de aceea o poți păstra curată mai mult timp prin câțiva pași simpli:

  • Curăță orice pată de îndată

Nu lăsa petele de mâncare, mizerie să se usuce, altfel vor fi greu de scos. Șterge petele apărute în cel mai scurt timp pentru a păstra tapițeria curată. 

  • Curăță talpa pantofilor înainte de a te urca în mașină

Nu durează mult să cureți talpa pantofilor sau să îi scuturi pentru a scăpa de mizerie. Este indicat să faci acest ritual mai ales în sezonul rece.

  • Păstrează mașina în garaj

În garaj mașina este ferită de praf și noroi. Dacă ai un garaj, atunci ține-ți mașina acolo, se va păstra curată mai mult timp.

  • Spală interiorul mașinii tale cât mai des

Interiorul mașinii se murdărește foarte repede, nu lăsa să treacă mult timp până să îl cureți/speli în funcție de tapițerie. În acest fel vei evita petele inestetice din țesături.

  • Încearcă pe cât posibilul să nu mănânci în mașină

Dacă poți să nu mănânci în mașină nu vei avea nevoie să cureți resturile de mâncare, ambalajele și vei scăpa de mirosul neplăcut din interior.   

Cauți o mașină pe gustul tău? Găsește-ți mașina pe CarZZ.ro, ai peste 75.000 de oferte din care poți alege. 

                     

Nu esti in fata televizorului? Nu-i nimic! Vezi toate emisiunile Antena Stars dar si Antena Stars LIVE pe AntenaPlay, aici

facebook whatsapp twitter pinterest
SpyNews
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, AntenaStars utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de confidențialitate