Un expert în curățenie dezvăluie secretele curățeniei rapide în 3 pași

Autoarea cărții „Clean My Space“, Melissa Maker, a mărturisit cum putem să curăţăm casa în cel mai rapid mod posibil, prin metoda ei în trei paşi simpli:

1. Sortează și aranjează

Este foarte important să începi curățenia de la ușă şi să continui curățarea camerei în sensul acelor de ceasornic, până când ajungi din nou în dreptul uşii. În acest fel nu îți scapă niciun loc necurățat.

Scoate gunoiul din camere și pune toate lucrurile la locul lor.

2. Curăță mobilierul

Șterge praful și dezinfectează spațiul. Ai nevoie de produse de curățenie și instrumente adecvate. Intră pe Lajumate.ro și alege produsele de curățenie de care ai nevoie, le găsești la prețuri accesibile pentru toate buzunarele.

3. Curăță podelele

Pentru a curăța podeaua unei camerei trebuie să începi dintr-un colț al camerei și să te îndrepți spre ușă pentru a nu lăsa urme în spatele tău. 

Pe Lajumate.ro vinzi și cumperi rapid și simplu. Adaugă și tu anunț 100% gratuit cu produsele pe care vrei să le scoți la vânzare și milioane de români vor vedea ofertele tale de îndată.

                  

Nu esti in fata televizorului? Nu-i nimic! Vezi toate emisiunile Antena Stars dar si Antena Stars LIVE pe AntenaPlay, aici

facebook whatsapp twitter pinterest
HOROSCOP

mai multe 

Berbec

Taur

Gemeni

Rac

Leu

Fecioara

Balanta

Scorpion

Sagetator

Capricorn

Varsator

Pesti

SpyNews