Vezi care este machiajul pentru primăvară-vară!

 

Odată cu venirea sezonului cald, marile case de modă au lansat noile tendințe în modă, dar și  variantele de make-up potrivite acestei perioade. Iată ce se poartă în materie de machiaj în această primăvară-vară:

Fardul de obraz este indispensabil primăvara şi vara aceasta. Fie că este aplicat din abundenţă pe linia pomeţilor sau până spre tâmple, poți alege o nuanţă pală de roz pentru a oferi obrajilor acea îmbujorare tinerească. 

Pe Lajumate.ro găsești peste 3.000 de anunțuri cu produse cosmetice la prețuri accesibile pentru toate buzunarele.

Tenul de porţelan, foarte bine hidratat  şi cu pomeţii scoşi în evidenţă cu ajutorul unui pudre iluminatoare, este un must al acestui sezon.

Sclipiciul poate fi folosit şi pentru a ilumina colţul intern al ochiului. De asemena poți folosi un blush auriu pentru a crea iluzia unor pomeţi auriţi, demni de o zeiţă.  

Dacă vrei să vinzi sau să închiriezi o proprietate imobiliară, tot ce trebuie să faci este să adaugi anunț 100% gratuit pe HomeZZ.ro, cel mai mare site de anunțuri imobiliare din România.

                    

Nu esti in fata televizorului? Nu-i nimic! Vezi toate emisiunile Antena Stars dar si Antena Stars LIVE pe AntenaPlay, aici

facebook whatsapp twitter pinterest
SpyNews