Vezi care sunt cele mai folosite scuze pentru a merge la un interviu pentru un job nou

Românii sunt într-o continuă căutare a unui job mai bun. Majoritatea românilor au mers la cel puțin un interviu în ultimul an, însă nu toți recunosc. Vezi care sunt cele mai comune scuze pe care le folosesc oamenii pentru a se prezenta la interviul pentru un nou loc de muncă:

 

Cei mai mulți spun că au programări la medic, formalități birocratice și urgențe în familie.

Totodată, sunt unii angajați care spun că merg la masă atunci când vor să plece la interviu, că au programare la service auto sau altă întâlnire de serviciu în afara biroului. Alte scuze menționate au fost problemele personale, fără a fi furnizate detalii exacte superiorilor, sau nevoia de a merge la anumite cursuri sau examene.

Mai mult de o treime dintre români au recunoscut că nu întâmpină, de obicei, dificultăți atunci când e nevoie să găsească scuze pentru a pleca la un interviu de angajare, dar există și unii cărora le este teamă că vor fi refuzați de superiorul direct. 

Atunci când interviul de angajare se suprapune cu o urgență la locul actual de muncă, aproape jumătate dintre români reprogramează sau anulează interviul pentru a gestiona urgența de la birou. 

Dacă și tu ești în căutarea unui loc de muncă mai bun, intră pe JobZZ.ro și răsfoiește cele peste 20.000 de oferte cu joburi din țară și din străinătate.  

                    

Nu esti in fata televizorului? Nu-i nimic! Vezi toate emisiunile Antena Stars dar si Antena Stars LIVE pe AntenaPlay, aici

facebook whatsapp twitter pinterest
HOROSCOP

mai multe 

Berbec

Taur

Gemeni

Rac

Leu

Fecioara

Balanta

Scorpion

Sagetator

Capricorn

Varsator

Pesti

SpyNews