Vezi cât te costă cea mai ieftină locuință nouă din capitală!

 

Tu știai care sunt cele mai ieftine oferte imobiliare în rândul locuințelor noi din București? Vezi aici:

24.000 euro pentru o garsonieră, 39.000 euro pentru un apartament cu 2 camere,56.000 euro pentru un apartament cu 3 camere , 58.000 de euro pentru un apartament cu trei camere şi 64.500 pentru o vilă.

În cartierul bucureștean Berceni, la intersectia străzilor Metalurgiei cu Drumul Binelui este dezvoltat un proiect imobiliar care își propune să seducă clientul cu cele mai mici prețuri.O garsonieră dublă, cu o suprafață de 29 mp, cu un preț de 24.000 de euro, aceasta pare cea mai ieftină locuință din zonă.

În aceleași imobile, tot la parter, sunt situate și apartamentele de două camere cu o suprafață de 48, 6 mp care se vând cu 39.000 de euro, alt chipir al târgului, cel mai scăzut preț din acest an. Locuințele au gresia si faianța importate din Spania și Italia, parchetul este laminat, import Austria, usile de interior din Italia, obiectele sanitare si echipamentele grupurilor sanitare sunt din Spania iar centralele de apartament sunt de la Ariston.

Apartamentele cu trei camere cele mai ieftine sunt situate în ansamblul Mufty, pe strada Luică nr 40. Prețul este de 58.000 de euro la o suprafață de 102 mp. Locuințele la diferite etaje și au contorizare individuale pentru utilități. Blocurile sunt construite din beton și fier.

Pe HomeZZ.ro găsești peste 25.000 de oferte cu apartamente scoase la vânzare din București.

În sfârșit, cea mai ieftină vilă de pe piață este pe Șos Olteniței, în Ansamblul Provis situate la intrarea în Popești-Leordeni. Vila are parter etaj și mansardă, este dotată cu parchet, gresie, faianță, centrala termică, obiecte sanitare in baie, geamuri termopan, loc de parcare. 

                      


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest
SpyNews
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, AntenaStars utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de confidențialitate