Vezi cât te costă să te muți în zona de Nord a capitalei!

 

Zona de Nord a Bucureștiului este recunoscută ca una dintre cele mai complexe zone rezidențiale din capitală. Iată cât de scumpă este zona de Nord:

Partea de Nord a capitalei se întinde de pe malul lacului Grivița trecând pe lângă zone importante din București precum Băneasa Shopping City, Romexpo, Petrom City, Parcul Herastrau, aeroporturile Băneasa și Otopeni, precum și gara principală a orașului, Gara de Nord.

Băneasa este unul dintre cartierele cu prestigiu ale Capitalei, iar numărul mare de companii care au sediul în zonă a contribuit la creșterea cererilor pentru zonă. Pentru cei interesați să se mute acolo, garsonierele au prețul de pornire de circa 51.000 de euro, în timp ce locuințele cu 2 camere au prețuri care pornesc de la 72.000 de euro.

Vezi cele mai noi oferte cu apartamente de vânzare din zona Băneasa, doar pe HomeZZ.ro, cel mai mare site de anunțuri imobiliare din România, cu peste 200.000 de anunturi active

Și în zona Victoriei prețurile locuințelor sunt piperate, pentru un apartament cu 2 camere poți plăti circa 80.000 de euro, iar locuințele cu 3 camere sar peste pragul de 120.000 de euro.

Vânzarea de terenuri din zona de Nord este într-o continuă creștere. Românii cumpără atât pentru a-și construi locuințe, cât și pentru a construi în scopul vânzării sau închirierii. 

Pe HomeZZ.ro sunt peste 500 de anunțuri cu terenuri de vânzare în zona de Nord a capitalei, la prețuri accesibile pentru toate buzunarele.

Cumpărătorii din segmentul premium sunt interesați de zone din piața rezidențială: Aviatorilor, Kiseleff, Nordului-Herăstrau, Primăverii, Dorobanți. În aceste zone prețurile sunt cuprinse între 1.000 și  2500 euro/mp.

                         

Nu esti in fata televizorului? Nu-i nimic! Vezi toate emisiunile Antena Stars dar si Antena Stars LIVE pe AntenaPlay, aici

facebook whatsapp twitter pinterest
SpyNews
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, AntenaStars utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de confidențialitate