Vezi ce plantă de apartament se întreține cel mai ușor

Dacă vrei să ai plante în casă și ai nevoie de una care să nu necesite toată atenția ta, atunci aceasta este cea pe care trebuie să o cumperi:

Aspidistra este o plantă neobișnuită care poate supraviețui neglijenție tale. Aceasta va crește practic în întuneric și este excelentă pentru zonele dificil de umplut cu lumină. În plus, este prietenoasă și cu animalele și nu emană substanțe care le-ar putea deranja.

Plantele sunt dure și atractive și aparțin familiei crinilor. Se dezvoltă bine în lumină scăzută și la interior. Folosirea acestei plante în grădină este obișnuită mai ales pentru a acoperi terenul de sub copaci. O mai poți folosi și ca plantă de fundal în stratul de flori, dacă adaugi și altele cu un colorit frummos, precum cel al azaleelor.

Frunzele de aspidistra cresc drept, iar florile sunt mici și purpurii, care apar doar aproape de sol și sunt ascunse de frunze.

Vezi cele mai noi anunțuri cu plante și flori scoase la vânzare pe Lajumate.ro.

                . 

Nu esti in fata televizorului? Nu-i nimic! Vezi toate emisiunile Antena Stars dar si Antena Stars LIVE pe AntenaPlay, aici

facebook whatsapp twitter pinterest
HOROSCOP

mai multe 

Berbec

Taur

Gemeni

Rac

Leu

Fecioara

Balanta

Scorpion

Sagetator

Capricorn

Varsator

Pesti

SpyNews