Vezi ce plantă de apartament se întreține cel mai ușor

 

Dacă vrei să ai plante în casă și ai nevoie de una care să nu necesite toată atenția ta, atunci aceasta este cea pe care trebuie să o cumperi:

Aspidistra este o plantă neobișnuită care poate supraviețui neglijenție tale. Aceasta va crește practic în întuneric și este excelentă pentru zonele dificil de umplut cu lumină. În plus, este prietenoasă și cu animalele și nu emană substanțe care le-ar putea deranja.

Plantele sunt dure și atractive și aparțin familiei crinilor. Se dezvoltă bine în lumină scăzută și la interior. Folosirea acestei plante în grădină este obișnuită mai ales pentru a acoperi terenul de sub copaci. O mai poți folosi și ca plantă de fundal în stratul de flori, dacă adaugi și altele cu un colorit frummos, precum cel al azaleelor.

Frunzele de aspidistra cresc drept, iar florile sunt mici și purpurii, care apar doar aproape de sol și sunt ascunse de frunze.

Vezi cele mai noi anunțuri cu plante și flori scoase la vânzare pe Lajumate.ro.

                . 

Nu esti in fata televizorului? Nu-i nimic! Vezi toate emisiunile Antena Stars dar si Antena Stars LIVE pe AntenaPlay, aici

facebook whatsapp twitter pinterest
SpyNews
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, AntenaStars utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de confidențialitate