Vezi cum să ai o manichiură cu personalitate

 

Unghiile sunt o adevărată carte de vizită și un accesoriu de nădejde pentru orice ținută. Iată cum le poți pune în evidență în acest sezon:

Negative space. Acest design este popular de 4-5 sezoane pe unghiile modelelor de pe catwalk. În această perioadă, le vedem deja pe unghiile femeilor care iubesc trendurile. Este o manichiură sexy, care lasă să se vadă o parte din unghia naturală. Arată foarte bine făcută cu alb, negru, nuanţe pastel, auriu şi argintiu. 

V-shape manicure. Acest model face unghia să pară mai lungă, îngustă, unul dintre modelele ideale pentru unghiile late sau crescute deviat. Oferă acelaşi efect de alungire și pentru degete.

Stripe manicure. Unghiile decorate cu linii reprezintă un trend cheie. Pot avea orice culoare, pot fi aşezate paralel sau se pot intersecta, în nuanţe care contrastează cu nuanţa unghiilor sau pot fi metalice, argintii, aurii etc.

Vezi cele mai noi anunțuri cu oferte publicate de specialiștii care realizează manichiură.

                         


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest
SpyNews
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, AntenaStars utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de confidențialitate