Vezi cum să alegi inteligent un aspirator bun

 

Aspiratorul este indispensabil în ziua de azi și ne ușurează munca în curățarea diferitelor suprafețe din casă. Iată câteva criterii importante de care să ții cont în alegerea aspiratorului potrivit:

Chiar dacă funcțiile aspiratoarelor pot varia de la un model la altul, acestea se împart în principal în două categorii: aspiratoare cu sac și aspiratoare fără sac.

Ambele au avantaje și dezavantaje, totul constă în modul în care le folosești, suprafața casei și alte aspecte pe care ți le prezentăm mai jos pentru a-ți face o idee mai bună:

  • Avantajele și dezavantajele aspiratoarelor cu sac

Aspiratoarele cu sac sunt mult mai vechi pe piață decât cele fără sac și preferate de foarte multe persoane. Printre avantajele acestora se numără:

Depozitarea mizeriei într-un sac închis ermetic elimină alergenii, care sunt aspirați în sac, iar apoi aruncați prin curățarea sacului. În plus, filtrul de curățare nu va mai trebui înlocuit atât de des, cum se întâmplă la aspiratoarele fără sac. Pentru a vedea cele mai noi modele de aspiratoare cu sac intră pe emag.ro.

  • Sunt perfecte pentru persoanele care suferă de alergii

Fiindcă sacul aspiratorului aspiră perfect praful, este imposibil ca orice altă urmă de alergeni din acesta să mai pătrundă în încăpere și să-ți provoace o alergie.

  •  Necesită mai puțină întreținere

Aspiratoarele cu sac sunt mai ușor de întreținut decât cele fără sac. Motivul este acesta: majoritatea sacilor au o capacitate de depozitare de aproximativ 2 kilograme, ceea ce înseamnă că nu trebuie schimbați sau curățați foarte des. 

Vezi cele mai noi anunțuri cu aspiratoare de vânzare, de pe Lajumate.ro.  

                        


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest
SpyNews
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, AntenaStars utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de confidențialitate