Vezi cum să îți alegi rochia de mireasă în funcție de locația în care se desfăşoară evenimentul

 

Iată care sunt cele mai potrivite rochii de mireasă în funcţie de locul în care se desfăşoară evenimentul:

Miresele care aleg o locaţie somptuoasă, ca de exemplu un castel, un ballroom sau un conac, au nevoie de o rochia cu elemente preţioase, detalii sofisticate şi atent lucrate, toate înglobate într-un look luxuriant.

Dacă rochia este lungă şi amplă, poţi compensa cu o pereche de pantofi comozi, însă – atenţie – la fel de preţiosi. Accesoriile pot fi pretențioase, bogate şi neapărat valoroase şi autentice, mai spune designerul.  

Dacă petrecerea de nuntă va avea loc pe plajă, specialiștii recomandă rochiile realizate din materiale fluide. Astfel, culoarea rochiei poate bifa oricare din nuanţele pastel, mai ales cele ce se confundă cu nisipul. Poți accesoriza rochia cu brăţări pe braţe, sandale fără toc sau poţi rămâne chiar desculţă. Atenţie la lungimea rochiei! Dacă alegi una lungă sau cu trenă, trebuie să fii atentă pentru că aceasta se poate agăţa, aşa că fie ajustezi lungimea din start.

Pentru nunţile de vară, de lângă piscină sau din mijlocul unei grădini, specialiștii recomandă rochiile cu elemente romantice, accente delicate şi ţesături realizate cu măiestrie şi pasiune. Pentru a te integra şi mai mult în tematica evenimentului tău, apelează la detalii florale, volane ori alte volumetrii care completează ținuta finală. Încălţămintea şi accesoriile trebuie să fie cochete, cu multă personalitate şi neapărat în rezonanţă cu ambientul.

Dacă nunta va avea loc la un hambar stilizat, unde rusticul se îmbină cu modernul, miresele pot alege o ţinută cu accente boeme.  Alege încălţăminte comodă şi accesorii puţine, dar conceptuale, precum bentiţe din flori şi plante ori un buchet simbolic realizat din flori de câmp.

Pentru miresele care aleg o destinaţie neconvenţională cum ar fi Las Vegas-ul, alege o ţinută la fel de neconvenţională, iar atitudinea şi stilul inedit vor completa look-ul. În plus, poţi lua în calcul foarte serios salopetele ori deux pieces-urile.

Pe Lajumate.ro găsești peste 2.000 de oferte cu rochii de mireasă scoase la vânzare!

              

Nu esti in fata televizorului? Nu-i nimic! Vezi toate emisiunile Antena Stars dar si Antena Stars LIVE pe AntenaPlay, aici

facebook whatsapp twitter pinterest
SpyNews
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, AntenaStars utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de confidențialitate