Vezi cum să îți cureți perdelele și jaluzele din casa ta rapid și simplu!

 

Atât perdelele cât și jaluzelele ar trebui curățare în fiecare lună, în funcție de material și caracteristici:

  • Jaluzele verticale din material textil

Închide jaluzelele pentru a fi drepte. Pune aspiratorul să aspire pe minimum. Pentru a o spăla de mână, dă jos stinghiile și așeaz-o pe o suprafață plată. Acoperă pata cu ajutorul unui burete scunfudat într-un lichid folosit pentru spălat vase nu prea puternic și cu apă călduță.

Tratează petele consistente cu o substanță specială pentru materiale tapițate.

  • Jaluzele din vinil sau metal.

 Închide jaluzele pentru a fi drepte. Începând de sus în jos, șterge praful cu o perie din pene, cu o perie din lână de miel, cu o cârpă umedă , sau pune aspiratorul pe treapta minimă. Închide-le în direcția opusă și repetă procesul.

  • Jaluzele plisate

 Folosește opțiunea „dust-brush” a aspiratorului. Curățarea cu aspiratorul este singura metodă de curățarea a acestui fel de jaluzea.

  • Draperii și perdele

Folosește opțiunea de curățat materialele capitonate a aspiratorului, opțiunea minim, dar le poți splăla și la mașină.

  • Jaluzele și obloane din lemn

Închide stinghiile pentru a fi drepte. Începând de sus în jos, curăță folosind o perie din pene, o perie din lână de miel, un material electrostatic, sau folosește opțiune „dust-brush” a aspiratorului (pune puterea de aspirație pe mininum). Închide-le în direcția opusă și repetă procesul. Jaluzelele și obloaneledin lemn nu ar trebui expuse la umiditatea aburilor din baie sau bucătărie.

Dacă vrei să vinzi sau să închiriezi o proprietate imobiliară, tot ce trebuie să faci este să adaugi anunț 100% gratuit pe HomeZZ.ro, cel mai mare site de anunțuri imobiliare din România.

               


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest
SpyNews
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, AntenaStars utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de confidențialitate