Vezi cum să îți decorezi locuința închiriată! Ponturi utile

 

Dacă trebuie să locuiești într-o locuință închirită, asta nu înseamnă că nu o poți decora după cum îți place. Sunt mici modificări pe care este foarte uşor să le faci şi fără prea mulţi bani.

  • Mobilier îmbrăcat

Fiecare cameră va arăra cu totul altfel dacă vei acoperi mobila,canapele,fotolii,măsuţe,scaune de bucătărie,cu pleduri,cuverturi,pernuţe colorate. Acesta este un mod de decorare simplu, la îndemână şi ieftin. În acest fel nu vei păta mobila, deci te salvează de costuri suplimentare la plecarea din locuinţă.

  • Autocolante protectoare

De obicei, locuinţele de închiriat sunt neglijate şi este destul de dificil să investeşti în amenajări costisitoare. Ceea ce poţi face cu bani puţini este să foloseşti autocolante ca să acoperi şi să protejezi mobilierul mic sau ca să-l aplici pe faianţa din baie sau a bucătărie. Ele nu numai că vor da o nouă faţă locuinţei,dar le şi vei putea dezlipi dintr-o mişcare oricând doreşti.

  • Ferestre care captează atenţia

Draperiile, perdelele, jaluzelele şi storurile influenţează mult înfăţişarea unei camere. Cumpărând unele pe gustul tău faci un pas important către o locuinţă pe care o poţi numi „acasă”. Alege-le astfel încât să se potrivească personalităţii tale,să aducă un plus de culoare şi de stil. Inul, voalul, mătasea sau organza nici nu atrag prea mult praful şi te vei bucura mai mult timp de ele, pentru că îşi păstrează bine forma şi după spălări repetate.

  • Obiecte decorative 

Crăpăturile sau găurile pe care le poţi găsi în pereţi sunt uşor de mascat cu ajutorul unor tablouri. Plantele mari,aşezate pe podea pot acoperi şi ele foarte bine crăpăturile. Orice obiect de decor ai alege,ai grijă să fie de mici dimensiuni şi să-l poţi prinde astfel încât să laşi urme foarte fine pe pereţi care se pot astupa apoi cu ipsos.  

Pe HomeZZ.ro găsești peste 30.000 de anunțuri cu apartamente de închiriat din toate zonele țării.

                  


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest
SpyNews
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, AntenaStars utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de confidențialitate