Vezi dacă tunsoarea ta este în tendințe

 

Primăvara este momentul potrivit în care îți poți face o schimbare de look, care să te scoată în evidenţă şi să îţi dea mai multă încredere în tine. Iată ce tunsori se poartă sezonul acesta:

Tunsorile asimetrice sunt la mare căutare în această perioadă. Dacă ai bretonul lung  îl poţi lăsa să cadă pe o parte pentru că îţi va alungi vizual faţa, în cazul în care forma feţei tale este rotundă. Această variantă este potrivită pentru posesoarele unui păr neascultător şi ondulat. Şi nici măcar nu necesită mari eforturi zilnice ca să îţi aranjezi părul.

Bretonul scurt rămâne la modă primăvara aceasta. Dacă forma feţei îţi permite să porţi un astfel de breton, poţi alege să îţi vopseşti şi părul într-o culoare puternică, care să îţi pună tunsoarea mai bine în evidenţă.

Părul tuns în cascadă este cea mai populară frizură pentru părul lung şi presupune stratificarea firelor de păr cu lungimi diferite după principiul scăriţă. Avantajul este că se potriveşte absolut oricărei lungimi a părului şi oricărei forme a feţei, dar și oferă un volum în plus. Tunsoarea în cascadă este foarte uşor de aranjat. Ai nevoie de un uscător bun, o perie de păr şi puţin fixativ sau spumă pentru a o fixa.

Tunsoarea bob pune în evidenţă forma feţei şi îţi alungeşte vizual gâtul. Poţi opta pentru un bob care să îţi ofere şi volum. Este foarte uşor de aranjat aşa că nu trebuie să îţi faci prea multe griji. Chiar dacă părul e scurt, tunsoarea bob este foarte elegantă şi feminină.  

Folosește produse și aparate profesionale pentru îngrijirea părului tău! Răsfoiește anunțurile de pe Lajumate.ro și vezi cele mai bune oferte cu produse cosmetice și aparate de îngrijire personală scoase la vânzare.

                      

Nu esti in fata televizorului? Nu-i nimic! Vezi toate emisiunile Antena Stars dar si Antena Stars LIVE pe AntenaPlay, aici

facebook whatsapp twitter pinterest
SpyNews