Vezi de ce este bine să îți vinzi locuința iarna

 

Vrei să-ți vinzi locuința, dar ai auzit tot felul de păreri conform cărora iarna nu este cea mai bună perioadă în care să vinzi? Un grup de cercetători americani au descoperit câteva motive pentru care este bine să îți scoți casa la vânzare în această perioadă:

Competiția este scăzută iarna! Este adevărat că tot mai puțini oameni își scot la vânzare locuințele în timpul iernii, dar asta înseamnă că tu poți avea mai mari șanse mari de a vinde. Este mai bine ca locuința ta să fie singura scoasă la vânzare din tot cartierul decât să ai și alți competitori care scot la bătaie case mult mai elegante și aranjate decât a ta.

Totodată odată cu instalarea frigului oamenii devin tot mai comozi și le este tot mai greu să iasă din casă, apartament sau garsonieră, cu atât mai mult pentru a vizualiza case, doar dacă sunt cu adevărat impresionați. Ei bine, chiar dacă nu vei avea multe persoane care îți vor călca pragul ca în restul anului, fii sigur ca cei care vor veni să inspecteze locuința vor fi mult mai hotărâți și vei avea mai mari șanse de vânzare.

Lipsa de aglomerație se simte și atunci când vrei să realizezi contractul de vânzare-cumpărare, nu te vei confrunta cu cozi interminabile pentru că mulți se gândesc că este mai bine să își vândă locuința în altă perioadă a anului.

Cercetătorii americani au descoperit faptul că vânzarea de locuințe în sezonul rece este mai rapidă decât cea din restul anului, se estimează un timp de 6 luni. 

Cu siguranță mai sunt și alte motive care să îți spună când ar fi cel mai bine să îți scoți casa la vânzare, dar dacă alegi iarna trebuie să ții cont de aceste motive și să adaugi un anunț pe HomeZZ.ro, cel mai mare site gratuit de anunțuri imobiliare din România.

Pregătește-te din timp și răsfoiește cele peste 200.000 de oferte cu locuințe de vânzare și hotărăște-te cum vrei să fie noul tău loc în care să te simți ca acasă.  

                         


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest
SpyNews
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, AntenaStars utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de confidențialitate