Vrei să ai un birou șic acasă? Idei inedite din jurul lumii!

 

Un trend din ce în ce mai popular în România este lucratul de acasă! Însă nu este ușor să armonizezi mediul de lucru cu cel pentru relaxare din casa ta. Iată câteva idei de amenajare pentru un birou șic la tine acasă:

Pentru că temperaturile de afară îți permit, îți poși amenaja biroul perfect în curte, la aer, dacă se întamplă să ai un petic de pământ. Pe lângă birou, îți poți așeza un fotoliu relaxant și chiar o statuetă care să te inspire.

Dacă locuiești într-un apartament de mici dimensiuni, atunci îți poți amenaja biroul într-o fostă debara. Ai deschis ușile, ai așezat scaunul cu spătar și ideile deja au undă verde să te inunde.

Poți lucra de pe balcon sau de pe terasă, daca găsești online un suport care să se agațe de partea metalică cu care e împrejmuită terasa, în care să încapă nu doar laptopul, ci și un pahar cu orice te stimuleaza mental, poate chiar și un ghiveci de flori, pentru oxigenarea creierului.  

Găsește mobila potrivită pentru biroul tău de vis, doar pe Lajumate.ro, ai peste 18.000 de anunțuri din care poți alege.

                  

 

Nu esti in fata televizorului? Nu-i nimic! Vezi toate emisiunile Antena Stars dar si Antena Stars LIVE pe AntenaPlay, aici

facebook whatsapp twitter pinterest
SpyNews