Vrei să îți cumperi o locuință în București? Vezi ce locuințe își păstrează valoarea în timp

 

Dacă vrei să îți cumperi o locuință care să nu se devalorizeze mult în timp, iată după ce criterii aleg să își cumpere o locuință cei mai mulți români:

Prin cartier bun, nu se înțelege neapărat o zonă nou construită sau una scumpă. Cartierele de blocuri construite în perioada comunistă au rezistat cu brio probei timpului. Sunt zone în care s-au putut face tranzacții, chiar și în perioada de criză economică, și unde prețul a scăzut mai puțin, comparativ cu alte cartiere.

Mulți clienți care, din dorința de a-și îmbunătăți calitatea vieții și a păstra valoarea locuinței pe termen lung, aleg blocurile nou construite. Acestea sunt un subiect controversat, mai ales în cazul celor care sunt construite la periferia Bucureștiului.

Vezi cele mai noi oferte cu apartamente noi scoase la vânzare în București.

Specialiștii spun că acestor locuințe sunt lipsite de confortul poziționării într-un cartier bine dezvoltat, precum și de accesibilitatea față de restul orașului. Cu toate acestea sunt nenumărați clienți care nu țin cont de aceste aspecte.

Mulți cumpărători chiar aleg să se mute mai departe de București, considerând că drumul cu mașina aduce un cost mic, comparativ cu beneficiile pe care le aduce traiul liniștit, în afara orașului. Zona de Nord este un exemplu în acest sens, numeroși români caută aceste segment pentru un nou stil de viață.

Un rol important în luarea deciziei de cumpărare îl are internetul. Dar și agenții imobiliari sunt informați la un înalt nivel despre  tranzacțiile din zonă, putând oferi clienților o analiză onestă și alternative, în cazul în care noile criterii nu mai corespund așteptărilor lor. 

Dacă vrei să vinzi sau să închiriezi o proprietate imobiliară, tot ce trebuie să faci este să adaugi anunț 100% gratuit pe HomeZZ.ro, cel mai mare site de anunțuri imobiliare din România.

                      

Nu esti in fata televizorului? Nu-i nimic! Vezi toate emisiunile Antena Stars dar si Antena Stars LIVE pe AntenaPlay, aici

facebook whatsapp twitter pinterest
SpyNews