Vrei să îți cumperi un apartament? Vezi ce valoare va avea și peste 10 ani

 

Pe termen lung, valoarea unui apartament în funcție de zonă poate să scadă sau să urce, această evoluție o poți vedea încă de la semnarea contractului. Calitatea construcției, compartimentarea inteligentă a locuinței sau experiența dezvoltatorului sunt caracteristici care pot contribui din plin la valoarea construcției pe termen lung, sunt de părere dezvoltatorii pieței imobiliare din București.

În ultimii ani piața construcțiilor a înregistrat o creștere semnificativă, atât în ceea ce privește numărul locuințelor noi, cât și a cererilor de cumpărare. 

Vezi cele mai noi oferte cu apartamente noi scoase la vânzare din toate zonele țării, doar pe HomeZZ.ro.

Românii nu mai vor să semneze un contract de peste 20 de ani pentru a obține o locuință necorespunzătoare, într-un bloc de calitate îndoielnică, ci incearcă să obțină cel puțin o variantă echilibrată preț-calitate, căutând cele mai bune oferte de pe piață.

Blocurile ridicate în perioada comunismului împlinesc deja aproape patru decenii de la inaugurare și încep sa aibă nevoie de investiții suplimentare pentru atingerea unui nivel de confort normal.

Dezavantajele sunt nenumărate, însă deocamdată sunt puține alternative de încredere, pe piața românească. Cei mai mulți clienți încă privesc cu suspiciune construcțiile noi, din cauza unor exemple negative, din perioada de boom imobiliar.  

Pe HomeZZ.ro sunt peste 75.000 de anunțuri cu apartamente de vânzare la prețuri accesibile pentru toate buzunarele. Găsește locuința potrivită pentru tine chiar azi!

                 

Nu esti in fata televizorului? Nu-i nimic! Vezi toate emisiunile Antena Stars dar si Antena Stars LIVE pe AntenaPlay, aici

facebook whatsapp twitter pinterest
SpyNews