Vrei să îți cumperi un epilator IPL pentru acasă? Alege-l pe cel mai bun pentru tine

 

Epilarea definitivă a devenit tot mai populară și în România, tocmai de aceea tot mai multe românce vor să își cumpere un dispozitiv pe care să îl folosească în voie de acasă. Iată cum îți poți alege un epilator IPL potrivit pentru tine:

Dacă îți vei cumpăra un aparat IPL vei economisi destul de mulți bani, te vei bucura de rezultate garantate în intimitatea casei tale și vei scăpa definitiv de părul de pe corp.

Majoritatea producătorilor au incorporat în epilatoarele IPL toate elementele necesare pentru o utilizare largă precum față, corp, chiar și zone sensibile precum înghinal, abdomen, axilă, piept, mustață etc.

Autonomia de funcționare a epilatoarelor IPL este importantă pentru că ea influentează performanța aparatului și succesul rezultatelor obținute.Dacă vrei un epilator IPL pe care să îl poți folosi pe toate zonele și care să ofere rezultate rapide și eficiente, atunci alege un epilator IPL cu o autonomie de funcționare de peste 250 pulsații. 

Trebuie să te asiguri că alegi un model care are mai multe setări de reglare a intensității sau trepte de viteză. În acest fel te vei bucura de un epilat delicat, dar eficient.

Studiază ce funcții suplimentare oferă epilatorul IPL înainte de a-l cumpera. Modelele noi oferă anumite funcții suplimentare care pot crește conforul în momentul epilarii. De exemplu, filtru UV integrat sau senzor de control sunt elemente care îți cresc siguranța și confortul în momentul utilizării.

Gândește-te la faptul că este o investiție pe termen lung și în funcție de bugetul alocat av depinde și performanța epilatorului IPL. Pune în balanță câți bani ai cheltui dacă ai merge la un salon profesional pentru epilare definitivă și ce buget aloci unui epilator IPL pe care să îl poți folosi de câte ori vrei și pe ce zone vrei. 

Vezi cele mai noi oferte cu aparate de îngrijire personală, scoase la vânzare pe Lajumate.ro, la prețuri accesibile pentru toate buzunarele.

                    

Nu esti in fata televizorului? Nu-i nimic! Vezi toate emisiunile Antena Stars dar si Antena Stars LIVE pe AntenaPlay, aici

facebook whatsapp twitter pinterest
SpyNews