Vrei să reduci consumul de carburant? Iată 5 pași

Dacă vrei să reduci comsunul de combustibil al mașinii tale nu trebuie să recurgi la soluții extreme. Iată câțiva pași simpli care te vor ajuta să reduci consumul mașinii tale:

1. Adoptă stilul de condus la condițiile de trafic.

Este bine să anticipezi traficul și să nu mergi mai repede decât prevede legea. Folosește mai mult frâna de motor, decât frâna clasică.

2. Întreține mașina.

O mașină întreținută corespunzător funcționează foarte bine. Astfel, verifică filtrele, uleiul și celelalte componente, ai grijă să le schimbi la timp pentru a fi într-o stare optimă.

3. Verifică presiunea din roți.

Anvelopele care au presiunea prea mică provoacă un consum mai mare de carburant, mai ales atunci când crești viteza. Verifică presiunea din anvelope în mod constant, mai ales atunci când ai drumuri interurbane.

4. Verifică filtrul de aer.

Schimbă la timp filtrul de aer pentru că, în caz contrar, amestecul de aer-carburant nu va fi optim, iar consumul va crește. 

5. Schimbă bujiile uzate.

Costul pentru a schimba bujiile este redus, iar operațiunea este simplă. Bujiile uzate duc la o aprindere incompletă, ceea ce duce la pierderea combustibilului. 

Dacă ai o mașină de vânzare, tot ce trebuie să faci este să adaugi anunț 100% gratuit pe CarZZ.ro, cel mai mare site de anunțuri gratuite din domeniul auto.

Nu esti in fata televizorului? Nu-i nimic! Vezi toate emisiunile Antena Stars dar si Antena Stars LIVE pe AntenaPlay, aici

facebook whatsapp twitter pinterest
HOROSCOP

mai multe 

Berbec

Taur

Gemeni

Rac

Leu

Fecioara

Balanta

Scorpion

Sagetator

Capricorn

Varsator

Pesti

SpyNews