A divorţat, iar acum petrece alături de noua lui iubită! Primele declaraţii ale lui Dan Cioară după ce a venit un om liber

+2 click pentru
galerie

Astăzi a divorţat de soţia lui, Beatrice Tican, iar acum este un om liber. Dan Cioară, căci despre el este vorba, se simte un om liber şi este pregătit pentru o viaţă nouă alături de noua lui iubită, Claudia.

Dan Cioară a intrat, astăzi, în direct chiar chiar de la el de acasă, în cadrul emisiunii "Răi da' buni", de la Antena Stars, şi a dat primele declaraţii după divorţul de Beatrice Tican.

"În viaţa mea din acest moment nu mai există mai multe femei, ci există o singură femeie. Sunt atât de fericit că am terminat fosta căsătorie, s-a terminat divorţul. Sunt alături de iubita mea, de viitoarea mea soţie. M-am văzut astăzi la divorţ cu femeia care m-a băgat în puşcărie. Vreau să petrec cu viitoarea mea soţie şi vreau să fie şi mama copiilor mei. Niciodată nu m-am filmat nicio parteneră de sex, Beatrice Tican mă filma, ea a spus nişte mizerii," a spus Dan Cioară, la emisiunea "Răi da' buni", de la Antena Stars.

"Nu sunt speriată de această relaţie. Sunt sigură şi ştiu ce am lângă mine," a spus şi Claudia, iubita lui Dan Cioară.

Aflaţi toate detaliile urmărind materialul video de mai sus!

Foto: Captură Antena Stars

M.T.

facebook whatsapp twitter pinterest
HOROSCOP

mai multe 

Berbec

Taur

Gemeni

Rac

Leu

Fecioara

Balanta

Scorpion

Sagetator

Capricorn

Varsator

Pesti

SpyNews