A divorţat, iar acum petrece alături de noua lui iubită! Primele declaraţii ale lui Dan Cioară după ce a venit un om liber

+2 click pentru
galerie

Astăzi a divorţat de soţia lui, Beatrice Tican, iar acum este un om liber. Dan Cioară, căci despre el este vorba, se simte un om liber şi este pregătit pentru o viaţă nouă alături de noua lui iubită, Claudia.

Dan Cioară a intrat, astăzi, în direct chiar chiar de la el de acasă, în cadrul emisiunii "Răi da' buni", de la Antena Stars, şi a dat primele declaraţii după divorţul de Beatrice Tican.

"În viaţa mea din acest moment nu mai există mai multe femei, ci există o singură femeie. Sunt atât de fericit că am terminat fosta căsătorie, s-a terminat divorţul. Sunt alături de iubita mea, de viitoarea mea soţie. M-am văzut astăzi la divorţ cu femeia care m-a băgat în puşcărie. Vreau să petrec cu viitoarea mea soţie şi vreau să fie şi mama copiilor mei. Niciodată nu m-am filmat nicio parteneră de sex, Beatrice Tican mă filma, ea a spus nişte mizerii," a spus Dan Cioară, la emisiunea "Răi da' buni", de la Antena Stars.

"Nu sunt speriată de această relaţie. Sunt sigură şi ştiu ce am lângă mine," a spus şi Claudia, iubita lui Dan Cioară.

Aflaţi toate detaliile urmărind materialul video de mai sus!

Foto: Captură Antena Stars

M.T.

Nu esti in fata televizorului? Nu-i nimic! Vezi toate emisiunile Antena Stars dar si Antena Stars LIVE pe AntenaPlay, aici

facebook whatsapp twitter pinterest
HOROSCOP

mai multe 

Berbec

Taur

Gemeni

Rac

Leu

Fecioara

Balanta

Scorpion

Sagetator

Capricorn

Varsator

Pesti

SpyNews