A făcut testul de sarcină ÎN DIRECT şi e POZITIV! Mihai Morar se bucură din plin! "Sunt gemeni"

 
+2 click pentru
galerie

Cele mai mari dezvăluiri au loc în platoul emisiunii "Răi da' buni"! În această seară, după ce Mihai Morar a asistat la o mărire de posterior, acesta a avut ocazia să ia parte la efectuarea unui test de sarcină.

Leacurile băbeşti sunt cele mai potrivite şi chiar au un randament mai mare decât testele cumpărate de la farmacie. Şi în această seară, speculaţiile au avut o confirmare solidă în cazul unei vedete din showbiz.

Este vorba despre Andreea Podărescu, despre care în ultima vreme s-a speculat că ar fi gravidă. Deşi ea neagă, testul a spus altceva. În aceeaşi emisiune, Andreea Podărescu a fost supusă testului ce indică sexul viitorului copil.

A.C.

Nu esti in fata televizorului? Nu-i nimic! Vezi toate emisiunile Antena Stars dar si Antena Stars LIVE pe AntenaPlay, aici

facebook whatsapp twitter pinterest
SpyNews
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, AntenaStars utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de confidențialitate